top of page

Matpakke omelettmuffins i Airfryer

innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til bakere og kokken

omelett muffins, perfekt matpakke

Hvordan klarte vi oss uten airfryer før? Nå kan vi steke pommesfrites på 17 min og ha like godt og sprøtt resultat uten olje.

Jeg må si at markedsføring er et kraftig verktøy, om vi ikke trengte det før så overbeviser markedsførerne oss at vi trenger det. Se på en YouTube video eller reklame, da er jeg solgt!!!


På bloggen min kan du finne andre Airfryer oppskrifter. . Oppskrift på stekt kylling i airfryer er den mest populære på bloggen min.


Jeg har lenge ønsket og prøve å lage omelett muffins. Det er en så enkel oppskrift at jeg skjønner ikke hvorfor jeg ventet så lenge.


Omelett på grillen er en annen oppskrift, som kan passe til søndags frokost eller lunch. Eller hvorfor ikke å servere til middag? Enkel å lage

Jeg kan bruke matrester av grønnsaker, kjøttdeig eller pølser og blande med lett vispet egg og voalya så har barna mine en sunn matpakke.


Vi prøver å ha variasjon i matpakkene.

Jeg kan ikke si at barna mine kresne, de spiser det meste når det gjelder middag. Men når det kommer til matpakker, så har vi litt utfordring. En spiser ikke salami, den andre spiser ikke skinke også videre.

Så derfor prøver jeg å finne på noen spennende matpakke ideer.


Vår familie er veldig glad i brød, men jeg tenker at det er kanskje greit å ha noen matpakker uten brød, særlig når en går i første klasse og må ha med seg fire matpakker: frokost, frukt, lunch og SFO mat. Det er mange matpakker og derfor trenger jeg nye matpakke ideer.


Her er mine matpakketips:

Jeg skal oppdatere alle disse oppskriftene etterhvert, så følg med:



Hvordan holde matpakken kald?

Jeg tenker det er mange som lurer på hvordan man skal holde matpakken kald?

For noen år siden så kjøpte jeg en matpakke bag som kan fryses. De legges i fryseren på kvelden og tas ut på morgenen. Fyll med matpakke bokser og er klart til å gå. Den holder maten kald veldig lenge. Matpakke som spises kl 14:00 er fremdeles kald. Det er en av de beste innvesteringer jeg hadde når det gjelder matpakke bag.


Den matpakke bagen ble kjøpt på Amazon.com -se bilder. Den veska rommer 4 matbokser fra Sistema. Mulig noen leverandører i Norge selger disse, jeg vet ikke. Men jeg håper at de kommer til Norge.


Trenger du mindre plass så er det denne matpakke bag også fra Amazon og rommer to matpakke bokser og en liten flaske for eksempel med melk.


Vi smører matpakker på kvelden, fordi det mange matpakker. Pr idag så smører vi 7 matpakker, det tar tid, særlig hvis jeg prøver å være kreativ. Også skal jeg rydde alt på kjøkkenet.


Hva kan du bruke i omelettmuffinsene?


Alt fra middagrester, f eks dampene eller stekte grønnsaker. Kokt eller stekt kyllingfileer, bacon i terninger, pølser i salami i skiver, hakkede tomater, løk...


7 omelettmuffins

Ingredienser til Omeletmuffins:

  • stekt bakon i terninger

  • stekt spekeskinke

  • skinke i skiver

  • dampet brokkoli, i små biter

  • dampet gulerøtter i små biter

  • 1 tomat, i terninger

  • 1/4 løk, hakket

  • urter (dill og bladpersille)

  • revet ost

  • ca 280ml lett vispet egg ( 4-6 egg, avhenger av størelesen )

  • salt og peper etter smak

Pisk lett egg, salt, pepper og urter i et målebeger ( brukes enkelt til å fylle eggeblandingen i muffinsformer)


Sett muffinsformene i airfryer beholder.



Jeg bruker silikon former uten å smøre de. Legger ca 2ss fylling i hver muffinsform. Fordel eggeblandingen , pass på å ikke fylle helt til kanten.

Putt beholdning tilbake i Airfryer.

Sett varmen på 175C og stek 6-7 min.


Avkjøl litt, ta ut av silikon former og flytt i et glass eller plast beholder.


Oppbevar i kjøleskapet.


Tips eggemuffins uten Fyll i Airfryer:


Ønsker du et skallfritt egg, så kan du knekke egg i muffinsformer steke i airfyer ved 175C 6 min - medium stekt egg eller 175C - 8 min- for hardstekt egg.


Hvis du eller dine barn liker å spise egg med skje, så kan du redusere steketiden med ca 1 min, så for du en flytende eggeplomme.

Medium stekt egg kan serveres i silikon form. Husk å sende med 1 teskje, slik at barne kan spise.


Håper du finner her både matpakke tips og matpakke ideer!

Har du noe flere tips og ideer som du kan dele med oss så setter jeg stor pris på det!

Vel bekomme!


2 831 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

コメント


bottom of page